راهکارهای کاهش مضرات فست فود

راهکارهای کاهش مضرات فست فود

زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه

راهکارهای کاهش مضرات فست فود

مدیریت فست فود گلبرگ در بم در این مقاله بیان کرده است که برای کاهش مضرات فست فود می‌توان راهکارهای زیر را در نظر گرفت:

  • به مقدار کم مصرف شود.
  • با سبزیجات و میوه‌ها همراه شود.
  • از سس‌های چرب و پرکالری کمتر استفاده شود.
  • به جای نوشابه‌های گازدار، آب یا نوشیدنی‌های سالم‌تر مصرف شود.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

انواع فست فود
فست فود چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید